Trio Tapenade
Ingrediënten Humus1 blik kikkererwten
citroensap (v. 1 citroen)
3 el yoghurt
5 el sesamzaadjes
koriander naar smaak
1 teentje knoflook
peper en zout
Ingrediënten Tomaten10 zongedroogde tomaten
25 gr. Parmezaanse kaas
peterselie en bieslook naar smaak
peper en zout
1 el olie van de zongedroogde tomaten
Ingrediënten Olijven1 pot groene olijven zonder pit
lepel van tomaten tapenade
2 teentjes knoflook
peterselie en bieslook naar smaak
peper en zout
olie van zongedroogde tomaten (± 1 el)
Bereiding Humus:Kikkererwten afgieten.
1 citroen uitpersen met de Citruswonder boven de Mini Mixerkom.
Pers de knoflook uit met de Knoflookpers Ergologics boven de Quick Chef III.
Snijd de kruiden in de Turbo Chef fijn en doe deze met het behulp van de SG Siliconen Spatel in de Quick Chef III.
Doe alle ingrediënten in de Quick Chef III snijd en meng tot de gewenste Humus.
Bereiding Tomaten:Zet de Allegra Multischaal op de hoogste stand en giet de zongedroogde tomaten af, bewaar de olie in de schaal.
Zongedroogde tomaten in stukjes snijden op de Snijplank met het Groente/Schilmes.
Parmezaanse kaas raspen met de Raspmolen.
Snijd de kruiden in de Turbo Chef fijn en doe deze met behulp van de SG Siliconen Spatel in de Quick Chef III.
Doe de rest van de ingrediënten in de Quick Chef III en snijd en meng tot de gewenste tomaten tapenade.
Bereiding Olijven:
Olijven afgieten.
Snijd de kruiden in de Turbo Chef fijn en doe deze met behulp van de Siliconen Spatel in de Quick Chef III.
Pers de knoflook uit met de Knoflookpers Ergologics boven de Quick Chef III.
Doe de rest van de ingrediënten in de Quick Chef III en snijd en meng tot de gewenste olijven tapenade.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten