Risotto van Champignons
Ingrediënten:½ ui
1 bakje champignons
1 knoflookteentje
200 gr. risottorijst
500 ml water
50 ml droge witte wijn
1 bouillonblokje rund of groenten (voldoende voor ½ liter)
50 gr. geraspte parmezaanse kaas
30 gr. mascarpone of boter
Bereiding:Hak de ui en champignons fijn in de Quick Chef
Pers het knoflookteentje in de Knoflookpers
Doe de ui, champignons en knoflook samen met de rijst, het water, de wijn en het verkruimelde bouillonblokje in de Rijstmaker.
Roer goed om met de Siliconen Spatel en kook gedurende 14 minuten op 750 Watt in de magnetron. Na afloop van de kooktijd nog 4 minuten laten rusten met de deksel op de Rijstmaker.
Voeg de mascarpone en parmezaanse kaas toe en meng goed door tot je een smeuïge risotto hebt.
Tips:Lekker met kip uit de oven of gestoomde kip. Neem 4 kipfilets en bestrooi met kipkruiden.
Vraag je Demonstratrice om tips hoe je de kip het lekkerst kunt bereiden.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten