Juni verjaardagsmaand Tupperware:
Bij een verjaardagsmaand horen natuurlijk extra acties en mooie cadeaus voor de gastvrouwen!
Wat dachten jullie bijvoorbeeld van die handige uien- en reuzesmart waarin je uien en aardappels langer goed blijven?
Ook het premieartikel en de stunt zijn weer erg aantrekkelijk!!
Het eco flesje is ideaal voor onderweg, bij deze hoef je de dop niet open te draaien en toch is ook deze lekdicht! De Micro maatkan is perfect om een lekkere saté in te maken of om je melk in op te warmen voor een lekker kopje chocomelk...
En natuurlijk mag een recept niet ontbreken dus probeer die heerlijk
Tupcakes maar eens uit! :)
bekijk de rest van de juni folder via deze link en wil je wat bestellen dan kan je dat doorgeven bv via ellenskookparty@gmail.com
Hartelijke groetjes Ellen Snel-Dorgelo




Zoete Tupcakes
Ingrediënten:125 gr. zelfrijzend bakmeel
125 gr. suiker
125 gr. zachte boter (in kleine stukjes)
Snufje zout
2 eieren
45 ml melk
5 ml vanille extract
Bereiding:Zet de oven op 180°C.
Doe de ingrediënten in de Mixerkom. Zet de spatrand erop en mix tot een mooi glad deeg.
Vul de vormen van de Tupcakes met een Maatlepeltje.
Zet de Tupcakes voor 20 minuten in de oven totdat ze lichtbruin van kleur zijn.
Haal ze uit de oven en laat ze een paar minuten staan.
Variatie:Het zoete basisrecept is al heerlijk van zichzelf, vooral als je de Tupcake gaat versieren. Toch kan je aan dit basisrecept nog net een leuke twist geven. Een aantal ideeën:
• Limoen: Voeg geraspte schil van 2 limoenen toe en 4 eetlepels limoensap ipv de melk.
• Chocola: Gebruik 2 eetlepels minder zelfrijzend bakmeel en voeg 2 eetlepels cacao toe.
• Mokka: laat de melk weg en gebruik in plaats van de melk 2 eetlepels koffie opgelost in 4 eetlepels warm water.
• Voeg stukjes koek toe (stukgesneden in de Quick Chef III)
• Vul de helft van de Tupcake, leg er een blokje chocolade op en vul hem verder.
• Voeg fijngesneden fruit (gebruik hiervoor de Quick Chef III of de Turbo Max) toe.
Decoratie
Versier je Tupcake met glazuur, marsepein, fondant, hagelslag, muisjes, speciale Cukcake versiering, snoepjes, chocola, M&M’s etc.
Doe de ingrediënten in de Mixerkom. Zet de spatrand erop en mix tot een mooi glad deeg.
Vul de vormen van de Tupcakes met een Maatlepeltje.
Zet de Tupcakes voor 20 minuten in de oven totdat ze lichtbruin van kleur zijn.
Haal ze uit de oven en laat ze een paar minuten staan.
Variatie:Het zoete basisrecept is al heerlijk van zichzelf, vooral als je de Tupcake gaat versieren. Toch kan je aan dit basisrecept nog net een leuke twist geven. Een aantal ideeën:
• Limoen: Voeg geraspte schil van 2 limoenen toe en 4 eetlepels limoensap ipv de melk.
• Chocola: Gebruik 2 eetlepels minder zelfrijzend bakmeel en voeg 2 eetlepels cacao toe.
• Mokka: laat de melk weg en gebruik in plaats van de melk 2 eetlepels koffie opgelost in 4 eetlepels warm water.
• Voeg stukjes koek toe (stukgesneden in de Quick Chef III)
• Vul de helft van de Tupcake, leg er een blokje chocolade op en vul hem verder.
• Voeg fijngesneden fruit (gebruik hiervoor de Quick Chef III of de Turbo Max) toe.
Decoratie
Versier je Tupcake met glazuur, marsepein, fondant, hagelslag, muisjes, speciale Cukcake versiering, snoepjes, chocola, M&M’s etc.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten