Fusilli met ricotta en basilicum
- 350 g fusilli (pasta, zak 500 g)
- 500 g trostomaten
- 1 teen knoflook, fijngesneden of uitgeperst in de knoflookpers van Tupperware
- 1 bakje ricotta (verse kaas, 250 g)
- 1 bakje basilicum (15 g), alleen de blaadjes , fijn maken in de turbochef
- 4 el olijfolie extra vergine
* Kook de pasta beetgaar in de pastamaker van Tupperware voor in de magnetron
of maak je pasta klaar in het serveerwonder, zonder gas zo je pasta op tafel!
* Snijd ondertussen de tomaten in vieren,
verwijder event. de zaadjes met een lepeltje en snijd het vruchtvlees in reepjes.
* Meng met de knoflook, ricotta, het basilicum (ik heb deze eerst fijn gemaakt in de turbochef) en de olie in een grote kom.
Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Giet de pasta af en meng door het tomatenmengsel.
Dit is volgens recept uit Allerhande, zelf vonden we op de kookparty dat het nog wel iets pittiger
mocht, dus wel echt op smaak brengen met peper en zout en voor de vleesliefhebber
We maakten een kwarksmoothie als toetje:
* Fruit (400g blik of vers) fijn maken in de turbomax of quick chef
* Bakje kwark toevoegen
Eet Smakelijk
Geen opmerkingen:
Een reactie posten